Συστήματα Ασφαλείας

Είναι καθησυχαστικό να ξέρετε ότι μπορείτε να ελέγξετε τι συμβαίνει μέσα ή έξω από το χώρο σας, ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε.

Προστατεύστε το σπίτι σας ή την επιχείρηση σας

Ψάχνεις το καταλληλότερο σύστημα ασφαλείας;
Έχεις χαθεί στην πληθώρα των επιλογών;
Αναρωτιέσαι με ποιον τρόπο θα προστατέψεις αποτελεσματικά το σπίτι ή την επιχείρηση σου;

Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι.

Καλέστε μας να σας βοηθήσουμε να βρείτε εύκολα την λύση. Αφού κάνουμε αυτοψία στον χώρο σας θα σας προτείνουμε το σύστημα ασφαλείας που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Ολοκληρωμένα Συστήματα Ασφαλείας και Καμερών

Συστήματα Συναγερμού

Ασύρματο ή ενσύρματο σύστημα συναγερμού για επιχειρήσεις, σπίτια, εξοχικές κατοικίες, διαμερίσματα για να προστατέψετε την προσωπική σας περιουσία από διαρρήξεις.

Κάμερες CCTV

Σύστημα με κάμερες παρακολούθησης οι οποίες είναι συνδεδεμένες με μια οθόνη ή τηλεόραση (Monitor) για την παρακολούθηση κάποιου χώρου. Έχει παρατηρηθεί ότι η ύπαρξη και μόνο καμερών σε ένα χώρο λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας για τους επίδοξους κλέφτες.

Ζωντανή Παρακολούθηση

Δείτε σε πραγματικό χρόνο τι συμβαίνει στον χώρο σας είτε βρίσκεστε εκεί είτε απομακρυσμένα στο κινητό, στο tablet ή στο laptop σας

Ψηφιακός εγγραφέας DVR/NVR

Δέχεται την εικόνα από τις κάμερες ως βίντεο και καταγράφει τις λήψεις

Πρόκειται για µια συσκευή καταγραφής από πολλαπλά σημεία (κάμερες) και μετάδοση της εικόνας σε μια μόνο οθόνη με πολλαπλή προβολή εικόνας.

Ψηφιακή Αρχειοθέτηση σε Cloud

Όταν κρίνετε απαραίτητο αρχειοθετούμε τις καταγραφές σας στο cloud για μέγιστη ασφάλεια και άμεση προσβασιμότητα από οπουδήποτε.

Δικτυακή Αναμετάδοση LAN/WAN

έχετε απορίες ;;;
καλέστε μας στο

2323024844

6948063551